Фирма Грудеви предлага строителство на сглобяеми къщи с почти всички строителни материали.

Дървената конструкция се изгражда по индивидуален проект. Самият материал може да бъде български изсушен или вносен, който е калиброван и изсушен. Импрегнацията с препарат е задължителна, без значение от производителя. Тя може да се направи на вана, с машина под налягане или на автоклав.

Покривът може да е с битумни, керамични, бетонни или други керемиди. Към всеки вид покривна хидроизолация се включва и изграждане на подпокривна или друга вентилация.

Коминът се изгражда от готови коминни тела. След това се изолира с каменна вата, фибран и други изолиращи елементи.

Улуците могат да бъдат направени от PVC или метални безшевни. Към тях са включени и водосточните тръби и консумативи.

Стрехите се изграждат от ламперия, като тя и всички видими дървени елементи се лакират с дълготрайни лакове. Има възможност тя да бъде изпълнена с изолация и мазилка.

Обект:гр. Варна
Обект:гр. Варна

Дограмата също е по избор. Може да изберете между пластмасова или алуминиева дограма, с двоен или троен стъклопакет, с различен брой камери на профила. Цветовете са различни, според съответния каталог. Към дограмата се монтират вътрешни и външни подпрозоречни дъски.

Фасадното изпълнение е много разнообразно. Ние можем да Ви предложим най-подходящо, според Вашите предпочитания и бюджет.

Изолацията може да XPS (фибран), EPS (стиропор), каменна вата и други. Крайното покритие е мазилка, която може да бъде минерална, силикатна, силиконова и други.

Вътрешната изолация се прави от  минерална или каменна вата с различна дебелина. Има възможност да бъде комбинация от двете, според съответния проект.

Електроинсталацията се изгражда от СВТ кабели, прекарани в гофра.  Изработва се и мълниезащитна система по проект.

Всеки клиент може да прави различни комбинации с материалите за своята сглобяема къща, съобразени с неговите изисквания, проект и бюджет.

Имате въпроси относно изпълнението или цената на сглобяемите къщи? Направете запитване на телефон: 0899 51 32 91.