Кои сме ние?

Грудеви ЕООД е с предмет на дейност строителство на ниско-енергийни сглобяеми дървени къщи с редово-гредова конструкция.

Ние също извършваме реставрации на стари възрожденски къщи, строеж на нови дървени къщи, дървени парапети, дървени стълбища, перголи, всякакъв вид дървени конструкции, дървени навеси, ремонт на покриви.

Имаме завършени реставрации в град Копривщица, а също така и завършен ремонт на църква в град Варна – очакваме Ви да се свържете с нас за да направим Вашата родна къща обновена и удобна за живеене.

Ние предлагаме продукти за хора с много вкус и високи изисквания – ние ще ги удовлетворим!

При експлоатацията на жилищата се използва значително по–малко енергия, заради изключителните им изолационни качества.

Екологично чисти за обитаване: всички материали, които се използват са естествени, с минимални или без химични обработки и добавки. Вашата сглобяема къща ще бъде здрава, стабилна и безопасна, защото дървото като конструкционен материал е изключително еластично и здраво. Понася големи еднократни натоварвания и след това възстановява първоначалното си положение. Друго преимущество на дървеният материал е малкото собствено тегло. То влияе изключително благоприятно при появата на екстремни хоризонтални натоварвания, като земетръс например.

Отношението якост към собствено тегло, което е много важен конструктивен фактор, има по-голяма стойност при дървото, отколкото при бетона и стоманата. Освен това, прави конструкциите подходящи за всякакви терени.

Вашият дом ще е топъл и уютен още в деня на завършването му защото при този вид строителство мокрите процеси са сведени до минимум. В наши дни, когато акцентът се поставя върху устойчивото развитие, и респективно устойчивото строителство, дървото се разглежда от нова гледна точка която разкрива функционалните му качества. То е предпочитан избор пред строителните материали на минерална основа, защото създава приятна атмосфера в помещенията.

Това се дължи на свойството му да намалява влажността на въздуха когато той е прекалено тежък, и да отделя погълнатите водни пари, правейки прекалено сухият въздух приятен и здравословен, като запазва благоприятен климат през отоплителния сезон. Съвременния начин на строителство ще ви позволи да имате своята мечтана дървена сглобяема къща за изключително кратък срок.

Предимства

  • Повече полезна площ
  • Липса на влага
  • Здравословна среда
  • Екологичност
  • Бързо строителство
  • Ниска цена