Цени

Предлагаме три основни пакета за строителство на сглобяеми къщи.

Разбира се степента на завършеност и използваните материали могат да се променят и да се договарят при нужда в зависимост от желанията, предпочитанията и бюджета на клиента.
Фундамент (ивични основи) – Фирма „Грудеви“ ЕООД предлага и изработване на фундаменти без значение от терена. Цените са отделно от обявените и варират в зависимост от различните геоложки местности и денивелация на терена. В основата се вграждат всички комуникаций, а именно: мръсен канал, чиста вода и електро захранващият кабел.
Предлагаме също и изработването на септични ями, пътеки, бетонни стълбища, вътрешно боядисване. Нашите специалисти също така могат да ви предложат поставяне на ламинат, теракота, фаянс, както и оборудване на баня и тоалет. Поставянето на ключове, контакти и лампи, също влиза в сферите ни на дейност. Имаме възможност да ви помогнем при изготвянето на проектните документи, а също и за всички актове и други документи които се изготвят след приключване на строителството. Също така външната изолация може да бъде заменена с каменна вата или стиропор (EPS). Предлагаме изграждането на сглобяеми къщи с австрийски дървен материал Schweighofer.

За Вас вече работим целогодишно и в цялата страна.

Груб строеж

Цени от 180 евро/кв.м.

строеж - цени

Луксозно изпълнение

Цени от 350 евро/кв.м.

snimka-ceni-luksozno-izpulnenie
Call Now Button