Предлагаме пакет за строителство на сглобяеми къщи.

Представете си мечтания дом и го реализирайте със сглобяеми къщи Грудеви. Ние се водим от Вашите идеи и можем да Ви предложим най-доброто решение!

Не се притеснявайте, ако нашите пакети за строителство не отговорят на Вашите нужди или желания! Степента на завършеност и използваните материали могат да се променят спрямо Вашите предпочитания и бюджет.

Външната изолация на сглобяемите къщи може да бъде заменена с каменна вата или стиропор (EPS). Предлагаме и изграждането на сглобяеми къщи с австрийски дървен материал – Schweighofer.

Освен строителство на сглобяеми къщи, ние от фирма Грудеви ЕООД Ви предлагаме и изработване на фундамент (ивични основи), без значение на терена. Цените не са включени в пакетите за строителство. Те варират в зависимост от геоложките местности и денивелацията на терена. В основата се вграждат всички комуникации – мръсен канал, чиста вода и електро захранващ кабел.

Нашите специалисти имат дългогодишен опит в строителството и довършителните работи. Затова можем да Ви предложим качествена изработка на септични ями, пътеки, бетонни стълбища и вътрешно боядсване. В сферите на нашата дейност влиза и поставяне на ламинат, фаянс, теракот, оборудване на баня и тоалет, ключове, контакти и лампи.

Обърнете внимание, че външната изолация може да бъде заменена с каменна вата или стиропор (EPS).

Не знаете от какви документи се нуждаете за строителството на сглобяема къща? Не се притеснявайте! Ние имаме възможност да ви помогнем при изготвянето на проектните документи, както и на всички актове и документация, които се изготвят след приключването на строителството.

За Вас вече работим целогодишно и в цялата страна.

Строеж по БДС

Цени от 390 евро/кв.м.

Използвани материали

Широк избор от материали.