Вдъхновете се от красотата на природата и открийте своя нов дом със сглобяеми къщи Грудеви.

Ние знаем, че понякога е трудно да визуализирате мечтите си или да ги направите максимално функционални, за да отговорят на Вашите нужди. Затова  с радост ще Ви помогнем да планирате и реализирате своя нов дом по най-добрия начин.

Дървена сглобяема къща или монолитно строителство?

Много хора се притесняват, когато трябва да вземат решение към жилище от какъв тип да се насочат. Често това се дължи на особеностите на дървените сглобяеми къщи, с които те не са запознати. Друг път, не могат да си представят как ще изглежда тяхната сглобяема къща.

Истината е, че дървените сглобяеми къщи се превърнаха в популярен избор сред купувачите на жилища през последните години. Тяхната концепция е добре позната и може да се проследи още от далечното минало. Всичко е започнало с желанието на хората да избягат от големия град и да открият близостта с природата. Така са се появили първите сглобяеми къщи, които са представлявали дървени вили и бунгала, изградени в отдалечени местности.

Днес дървените сглобяеми къщи са синоним на мечтания дом.  Набляга се най-вече на думата устойчивост и желанието ни да направим дървените сглобяеми къщи възможно най-екологични във всички аспекти.

Защо да изберете сглобяемите къщи на Грудеви?

Всяко жилище има своята история. Естествената дървесина е сърцето на нашите обекти, върху които работим и влагаме всичките си знания и опит. Нашите сглобяеми къщи са проектирани да издържат поколения напред във времето. Ние лично избираме всички вложени материали и работим единствено с утвърдени марки, които отговарят на всички европейски стандарти.

Благодарение на нашия екип от професионалисти, можем да Ви гарантираме – нашите сглобяеми къщи ще Ви предложат най-доброто качество, екологичност и енергоефективност.

Освен това, нашите дървени сглобяеми къщи се отличават с по-бързо изграждане, устойчивост, високо качество на конструкцията и по-лесно ремонтиране.

Ние Ви даваме свободата да избирате между различни дизайни или ние да проектираме Вашата къща според нуждите Ви.

Със сглобяеми къщи Грудеви мечтите Ви не са неосъществим блян, а реалност. Разгледайте нашите завършени проекти и се свържете с нас на телефон: 0899 51 32 91.