НАПРАВЕТЕ СЕГА?
ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА

ЗА ВРЪЗКА С НАС:
0899 51 32 91

Планираш ли мечтания си дом?
Защо да изберете дървена сглобяема къща за ваш нов дом?

Дървеният материал е напълно използваем естествен материал. В сравнение с други строителни материали дървесината е една от най-екологичните. Поради ниската топлопроводимост дървесината е един от най-добрите строителни материали в студен и топъл климат. Използването на дървесината като материал за строителството гарантира балансиран вътрешен климат и температура. Правилното ниво на влага на въздуха в помещенията в дървената къща предотвратява образуването на статично електричество и циркулация на прах.

Дизайн на къщата

Винаги е добре, когато вашият проект е изпълнен от опитни архитект и конструктор. Заедно с архитект и конструктор можете да създадете сглобяема къща, която да отговаря всички желания и нужди, които може да имате.

Влезте вкъщи

Перфектния проект на сглобяема  къща, където се сбъдват мечтите, включва красив външен дизайн и добре обмислено планиране. Всеки квадратен метър се обмисля да увеличи ефективността на полезното подово пространство. Добре планираният проект обикновено помага и за намаляване на разходите за строителство. Добре проектираната дървена сглобяема  къща е добра среда за живеене за всички членове на семейството. Всеки има достатъчно място за неприкосновеност на личния живот, общите стаи са комфортни, има стаи за домакинство и хобитата също се вземат под внимание.

Енергийна ефективност на къщата

Дървената сглобяема къща, която е построена с високо качество, има същата енергийна ефективност като всеки друг еквивалентен вид къща.

Енергия

Докато проектирате Вашата сглобяема къща препоръчваме да обърнете внимание на компактността на къщата, разположението на къщата по отношение на световните посоки, размера и разположението на фасадните отвори. Това е важно поради факта, че 13% от топлината се губи през тавана на покрива, 25% през вентилационната система, 15% през врати и прозорци, 15% през стени и 7% през пода. Според предназначението на сградата, нормите за енергийна ефективност трябва да бъдат взети под внимание през целия инженерингов процес. В резултат на прилагането на правилните материали в ранните етапи на проектиране, ние сме в състояние да създадем енергийно ефективни къщи. Енергийно ефективните решения могат да намалят фиксираните разходи до 20-30% и значително да подобрят качеството на жизнената среда.

 

 

Научи повече за: дървени сглобяеми къщи Бургас

ГРУДЕВИ ЕООД © 2022 | Всички права запазени
ДИЗАЙН И SEO от Optimiziraime.bg