НАПРАВЕТЕ СЕГА?
ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА

ЗА ВРЪЗКА С НАС:
0899 51 32 91

Идеи за декориране на двор

Много от тях могат да бъдат направени от импровизирани материали, дори стари или ненужни предмети в домакинството, предназначени за изхвърляне, могат да послужат за декориране. Основното нещо – покажете въображение и експериментирайте за да направите своя двор и сглобяема къща екстравагантни и различни!

„Музикална“ пътека

С течение на времето, когато често ходим по моравата, тревата потъва. Тези следи могат да бъдат използвани за изграждане на каменна пътека. Поставете камъни или плочи подредете ги на крачка разстояние.

Може да опитате да залепите ненужни дискове към каменните плочи. Вечерта те ще отразявайки светлината, която пада от градинския лампи и ще се превърнат в един вид озаряващи пътеката.

Фрески с огледала

Огледала – много ефективни и модерен дизайн елемент. Има много начини да използвате огледала и оцветено стъкло, но не е необходимо да използвате големи огледала и сложна технология за полагането им. За тази идея може да бъде всяко огледало и във всякаква форма, дори може да се използват и парчета от счупени огледала.

Нужно е само да залепите парчетата от огледалото върху някаква плочка без значение- стена или подови плочки, порцеланови или каменни просто използвайте лепило с висока якост тип „плочка върху плочка“. Полученото пано – мозайка може да използвате, като екстравагантен акцент във всяка зона на двора. Чрез накланяне на „панела“ може да се насочва допълнително светлината отразена от огледалото.

Живи картини

Ако имате излишни рамки за картини, то те могат да бъдат използвани, за да създават свои собствени художествени композиции. Може да използвате рамки от всякакъв дизайн от орнаментирани до семпли дървени. Ако рамката е направена от необработена дървесина, тя трябва да бъде покрита с водоустойчив лак или боядисана в подходящ цвят. Рамките в различен дизайна ще изглеждат много интересно, за да подчертаят флоралните композиции. При използването на един цвят за оцветяване на рамките допълнитело ще подчертае стила на вашата градина. За да създадете такива „картини“, достатъчно е просто да оправите рамките на различни места в двора така, че тези растения и ландшафтни обекти, които искате да подчертаете, да влязат в пространството вътре в рамката. „Експозицията“ може да се променя с течение на времето чрез преместване на рамката в различни краища на градината.

Научи повече за: дървени сглобяеми къщи Бургас

ГРУДЕВИ ЕООД © 2022 | Всички права запазени
ДИЗАЙН И SEO от Optimiziraime.bg