НАПРАВЕТЕ СЕГА?
ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА

ЗА ВРЪЗКА С НАС:
0899 51 32 91

Какви са предимствата на сглобяемите къщи?

Къде предпочитате да живеете – затворени в сграда от бетон или в прекрасна къща с дворче, в която можете да релаксирате след дългия работен ден? Ако можете да отговорите на този въпрос без да се замислите, Вие сте една крачка по-близо до Вашия нов дом. Затова в тази статия ще Ви отговорим накратко на един често задаван ни въпрос в практиката – „Защо да изберем точно сглобяема къща и какви са нейните предимства пред новото строителство?”.

Едно от най-големите предимства на сглобяемите къщи е тяхната устойчивост. Това се дължи на еластичността на дървото, което има способността да издържа на натоварвания и да се възвръща в първоначалното си състояние. По тази причина много експерти препоръчват в земетръсните зони да не се инвестира в монолитно строителство, а именно в сглобяеми къщи.

Освен това сглобяемите къщи са екологични и могат да издържат на различните метеорологични условия. Изграждат се с изключително добра топлоизолация, която спомага за спестяването на енергия през по-студените месеци. Но по този начин се решава и проблема с влагата и мухъла, които са често срещан проблем в апартаментите.

Не бива да забравяме, че и цената им се различава значително от тази на новото строителство. Проектът на сглобяемата къща отново зависи от взаимната работа на архитекта и строителя. Но тук изграждането на конструкцията става доста по-бързо, като това не се отразява на качеството.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сте научили нещо ново за сглобяемите къщи. Ако темата Ви се е сторила интересна, посетете нашия сайт и прочетете другите ни статии. Там подробно сме отговорили на някои от най-интересни въпроси, засягащи сглобяемите къщи.

Научи повече за: дървени сглобяеми къщи Бургас

ГРУДЕВИ ЕООД © 2022 | Всички права запазени
ДИЗАЙН И SEO от Optimiziraime.bg